شرکت اینتل می گوید با عرضه پردازنده های تازه دو هسته ای Core 2 Duo ، پرونده ساخت تراشه های پنتیوم را برای همیشه بسته است پردازنده های جدید اینتل از قدرت پردازش فوق العاده برخوردار بوده و انرژی کمتری مصرف می کنند. این تراشه ها با طیف گسترده ای از محصولات شامل رایانه های سرور، لپ تاپ و وسایل الکترونیک سیار سازگاری دارند. پیش از این شرکت AMD در ماه آگوست نمونه های مشابهی را روانه بازار کرده بود. یکی از مدیران اینتل پیش بینی کرده که Core 2 Duo موتور محرک جدیدی برای نیم میلیآرد نفر کاربران اینترنت خواهد بود. در حالیکه عملکرد این تراشه 40 درصد بهتر از عملکرد بهترین تراشه پنتیوم است، میزان مصرف انرژی آن هم 40 درصد کمتر است.

سرانجام مدلهای جدید MacBook Pro با استفاده از پردازنده های جدید Core 2 Duo شرکت اینتل معرفی شدند. پردازنده های Core 2 Duo نسبت به CoreDuo از برتریهایی چون فرکانس بالاتر، L2 Cache بیشتر(4 مگابایت) و قابلیتهای 64 بیتی برخوردارند. از دیگر تغییرات مدلهای جدید قرار گرفتن یک Firewire 800 حتی در مدلهای 15 اینچ، پشتیبانی از هارد دیسکهای با ظرفیت بالاتر، میزان RAMهای 667 مگاهرتزی DDR2 نصب شده ی بیشتر(1 گیگابایت درمدل اول و 2 گیگابایت در مدلهای دوم و سوم) قابل ارتقا تا حداکثر 3 گیگابایت را می‌توان نام برد.

مدلهای جدید در سه پیکربندی ارائه شده اند، 2 مدل 15 اینچ با قیمتهای 1999 و 2499 دلار که در حال حاضر به فروش رسیده و مدل 17 اینچ با قیمت 2799 دلار که از هفته‌ی آینده به فروش خواهد رسید
شرکت اینتل یکی از بزرگترین تولید کننده های پردازنده در جهان احتمالا عرضه ی پردازنده ها با اسم رمز Conroe برای کامپیوتر های خانگی را به تاریخ 27 جولای 2006 موکول خواهد کرد. دلایل این تصمیم گیری از سوی اینتل هنوز به طور کامل مشخص نشده است اما به نظر می رسد این شرکت قصد دارد تعداد زیادی از این چیپست را روانه بازار کند و همچنین پلتفرم های مخصوص و لازم برای این خانواده ی جدید از پردازنده ها را ایجاد نماید.

در ابتدا قرار بود دو خانواده از پردازنده ها دو هسته ای اینتل به نامهای Intel Core 2 و Intel Core 2 Extreme طبق برنامه در تاریخ 23 جولای سال جاری به بازار عرضه شوند اما طبق جدیدترین تغییرات در برنامه ریزی اینتل این سری جدید در 27 جولای به بازار عرضه می شوند. به علاوه این شرکت قصد دارد دو چیپست جدید با نامهای Intel G965 و Intel Q963 نیز در همان روز معرفی کند.

با اینکه هنوز دلیل این تصمیم مشخص نیست اما تاریخ های اعلام شده به هم نزدیک هستند به همین دلیل می توان نتیجه گرفت این تصمیم به خاطر فناوری ساخت و تولید آنها اخذ نشده و احتمالا با همان مشخصات قبلی به بازار وارد می شوند و این تصمیم بیشتر به خاطر تمایل اینتل به اشباع بازار و تولید به تعداد مورد نیاز این سری از چیپست ها است.

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387

Intel دو نوع پردازنده بر اساس دو نوع معماری متفاوت NetBurst و Core 2 روانه بازار کرده است. پردازنده های مبتنی بر این دو معماری تفاوت های اساسی با هم داشته و جالب این جاست که هر دو با سوکت LGA775 طراحی شده‌اند. بر اساس معماری قدیمی تر NetBurst چهار خانواده پردازشی Pentium4، PentiumD، PentiumEE و CeleronD طراحی و تولید شده‌اند. در این بین دور CeleronD را خط بکشید و آن را به حساب نیاورید، چراکه پردازنده Sempron شرکت AMD با قیمتی کمتر کیفیتی به مراتب بالاتر را در اختیار شما قرار خواهد داد. PentiumEE که مخفف شده Extreme Edition است قیمت بسیار بالایی دارد. برای خرید این خانواده باید بین 600 تا 900 هزار تومان پول در جیب مبارک داشته باشید. PentiumD را می توان تنها پردازنده قابل ارزش Intel در دسته اول دانست. PentiumD در دو زیر خانواده سری 800 و سری 900 تولید می‌شود. البته پردازنده های PentiumD D EE نیز در این دسته قرار می‌گیرند که به‌دلیل قیمت بالا به‌گروه خون قاطبه مصرف‌ کنندگان نمی‌خوردند. سری PentiumD 8XX که با 805 آغاز و به 840 ختم می شوند، با تکنولوژی 90 نانومتری تولید و از دو هسته پردازشی استفاده کرده و قیمت متعادلی دارند. کیفیت خانواده Pentium D 9XX به شکل قابل ملاحظه ای از خانواده 800 بالاتر بوده و در حال حاضر با قیمت‌های معقولانه عرضه شده‌اند.

توجه داشته باشید که مدل هایی که رقم کد انتهایی مدل های آن ها به عدد پنج ختم می شود، به دلیل نداشتن تکنولوژی Virtualization ارزان‌تر خواهند بود. برای مثال PentiumD 945 با 4/3 گیگاهرتز سرعت و مشخصات برابر با PentiumD 950 به دلیل ذکر شده با قیمت 161 هزار تومان عرضه شده است. PentiumD 805 با 90 هزار تومان ارزان ترین و خوش قیمت ترین پردازنده دو هسته ای Intel در بازار است که برای خرید توصیه شده است. اما Core 2 Duo نام جدیدترین پردازنده شرکت Intel است که یک ماه پیش وارد بازار ایران شد. کیفیت این پردازنده‌ ها مثال‌زدنی است. مدل Core 2 Duo E6300 به قیمت 200 و E6400 به‌ قیمت 250 هزار تومان با سه سال گارانتی در بازار قابل تهیه است. بعد از نمایشگاه Gitex قیمت این خانواده شکسته خواهد شد. کیفیت پردازنده های دوهسته ای Core 2 Duo برتر از پردازنده های دو هسته ای‌AMD است. به نوعی تهیه Core 2 Duo قابلیت های سیستم را به شکل قابل ملاحظه‌ای توسعه خواهد داد. مدل E6300 قیمت قابل قبول تری نسبت به دیگر مدل های این خانواده دارد

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387

برای مقایسه عملکرد و کارایی پردازنده های دو هسته ای که در ابتدای مقاله معرفی شدند، 14 پردازنده در 28 برنامه متفاوت محک زده شده اند،هر یک از این آزمایش ها ما را در یافتن کارایی دقیق پردازنده ها و مقایسه عملکرد آنها با سایرین یاری خواهد کرد، گوناگونی آزمایش‌های صورت گرفته به این دلیل است

که کاربرد مشخصی برای کامپیوترهای شخصی تعریف نشده و برنامه هایی که کاربران بر روی آن اجرا می کنند طیف بسیار گسترده ای دارد، آزمایش های ما در 6 گروه زیر صورت گرفته است:

1. آزمایش های ترکیبی
2. آزمایش‌ بازی های کامپیوتری
3. آزمایش کدگذاری صوتی و تصویری
4. آزمایش ویرایش تصویری و ویدیویی
5. آزمایش فشرده سازی
6. آزمایش های رندرینگ حرفه‌ای

با توجه به گستردگی آزمایش های صورت گرفته و محدودیت فضایی که در اختیار مقاله داده شده است، نتیجه هر یک از آزمایش ها و توضیح و تفسیر مربوط به عملکرد پردازنده ها در آن آزمایش به صورت مجزا در بخش دوم مقاله قرار داده شده، در صورتی که مایل هستید عملکرد 14 پردازنده ی دو هسته را در گروه خاصی از آزمایش‌ها یا برنامه ویژه‌ای که کاربری اصلی شما از کامپیوتر می‌باشد، مشاهده کنید می‌توانید به صفحات پایانی مراجعه کنید.
 

میانگین نتایجی که هر پردازنده در 28 آزمایش صورت گرفته اخذ کرده است، در تصویر شماره (1) نشان داده شده، سه خانواده پردازنده های دوهسته ای که در ابتدا معرفی شدند، در این تصویر از یکدیگر تفکیک شده اند، به طور میانگین در 28 آزمایش صورت گرفته پردازنده های خانواده Core 2 Duo برتری خود را به اثبات رسانده اند، قدرتمندترین پردازنده AMD، که تا چندی پیش بالغ بر یک میلیون تومان قیمت داشت، به طور میانگین کارایی برابر با پردازنده 316 دلاری Core 2 Duo E6600 دارد، همچنین ارزان ترین عضو‌ خانواده پردازنده های جدید Core 2 Duo، میانگین کارایی مشابه با قدرتمند ترین پردازنده دو هسته ای نسل قبل Intel یعنی Pentium D 965 از خود نشان داده است.

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387

یکی دیگر از نوآوری های معماری Core، قدرت بالای آن در پردازش دستورالعمل های چندرسانه ای SSE است، در معماری های پیشین اینتل تنها یک واحد 128 بیتی برای دستورالعمل های SSE در نظر گرفته شده همچنین در معماری K8 دو واحد SSE وجود دارد، اما در معماری Core سه واحد قدرتمند برای SSE در نظر گرفته شده است که دو واحد آن به صورت موازی‌هم عمل می‌کنند.

در پردازنده های فعلی، دستورالعمل های 128 بیتی SSE طی دو سیکل ساعت اجرا می شدند، که در سیکل اول 64 بیت ابتدایی و در سیکل دوم 64 بیت انتهایی اجرا شده نتیجه نهایی را حاصل می کردند، با اختصاص دادن دو واحد اجرایی موازی در معماری Core به این امر، هم اکنون امکان پردازش دستورالعمل های SSE در یک سیکل کلاک فراهم گشته است، علاوه بر این سازگاری با شیوه های سنتی پردازش SSE نیز توسط واحد غیرموازی سوم در نظر گرفته شده.

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
از زمان «پنتیوم پرو»، پردازنده های x86 توانایی اجرای دستورالعمل ها، خارج از نوبت را پیدا کردند. با این حال به طور میانگین یک سوم دستورالعمل‌ها به سادگی قابلیت اجرای خارج از نوبت را ندارند، این دستورالعمل‌ها همگی از نوع «بارگذاری» هستند، جلو انداختن دستورالعمل‌های «بارگذاری» افزایش عملکرد چشم‌گیری نسبت به بارگذاری داده‌ها در زمانی که به آنها نیاز دارید خواهد داشت. با این کار تاخیرهای متعدد حافظه کاشه سطح 1 و سطح 2 از چشمان پردازنده پهنان خواهند ماند.

تصور این افزایش کارایی بسیار ساده است، فرض کنید یک دستورالعمل ALU در اختیار دارید که نیاز به بخش مشخصی از داده های ذخیره شده در حافظه را دارد اما این بخش داده در حافظه کاشه سطح 1 موجود نباشد، در این صورت پردازنده هنگام آغاز محاسبات باید در انتظار دریافت داده‌های مذکور بماند. اگر عملیات «بارگذاری» چندین سیکل قبل از زمانی که ALU به آن بخش داده نیاز دارد آغاز شود، تاخیر انتقال داده از حافظه کاشه سطح 2 به سطح 1 اهمیت اندکی پیدا خواهد کرد. البته «بارگذاری» خارج از نوبت داده‌ای که قبل از آن در عملیات «ذخیره‌سازی» شرکت کرده مطلوب نیست ، چرا که این عمل خارج از نوبت مقدار قدیمی و بی ارزش داده را بارگذاری می‌کند.

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
Core اولین معماری در دنیای پردازنده های x86 است که به 4 واحد کدگشایی x86 تجهیز شده است: 3 «کدگشای ساده» و یک «کدگشای پیچیده». وظیفه واحدهای کدگشایی در تمام پردازنده های x86 کنونی تنها ترجمه کردن دستورالعمل های ورودی (شامل کدعملگر و آدرس ها) نیست، بلکه ترجمه دستورالعمل ها با طول متغییر 1 الی 15 بیتی به دستورالعمل های از پیش تعیین شده با طول ثابت (دستورالعمل های RISC) که زمانبندی و اجرای آنها ساده تر است نیز می باشد، اینتل نام این دستورالعمل ها کدگشایی شده را micro-op نهاده است.

در معماری Core، اکثر دستورالعمل ها x86 توسط یکی از سه واحدکدگشایی ساده به یک micro-op ترجمه می شوند و سایر دستورالعمل های سطح بالایی که حداکثر با چهار micro-op بیان می‌شوند، توسط واحد کدگشایی پیچیده کدگشایی می‌گردند.

یکی دیگر از نوآوری های معماری Core، «همجوشی macro-op» نام دارد، این ویژگی ترکیب دو دستورالعمل وابسته x86 را ممکن می‌سازد. به عنوان مثال دستورالعمل مقایسه (CMP) با دستورالعمل پرش (JNE) به کمک این ویژگی ترکیب شده و به یک micro-op کدگشایی می‌شود. این دستورالعمل ها به طور عمومی نتیجه کامپایل عبارات شرطی if، then و else هستند.
دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
نام تجاری جدیدی که از این پس بر روی کلیه پردازنده های اینتل گذاشته خواهد شد، بسیار به معماری آنها نزدیک است: Core2. تا کنون عرضه دو خانواده پردازنده های Core2 Duo برای کامپیوتر های میان قیمت و Core2 Extreme برای کامپیوترهای گرانقیمت در حوزه کامپیوترهای روی میزی قطعی شده و در ماه های آینده شاهد حضور آنها در بازار خواهیم بود، هر دو این پردازنده ها با هسته Conroe تجهیز شده اند که از پیکر بندی دوهسته بهره می‌برد. در حوزه کامپیوترهای همراه نیز هسته Merom و در حوزه کامپیوترهای سرویس دهنده، هسته Woodcrest معرفی شده اند اما هنوز جزئیات دقیقی در مورد پردازنده هایی که این هسته ها در آن به کار گرفته خواهد شد داده نشده است.

شباهت بسیار زیادی میان نام پردازنده های Core2 با پردازنده های Core Duo وجود دارد، Core Duo و برادر ارزانقیمتش Core Solo نام پردازنده های مدرن حوزه کامپیوترهای همراه اینتل می باشند که بر پایه معماری P-M (نسخه تکامل یافته معماری P6) با هسته Yonah عرضه می شوند، این پردازنده های 32 بیتی هم اکنون در اکثر کامپیوترهای همراه مدرن و iMac‌های جدید Apple استفاده می‌شوند.
دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
از زمان نسل اول پردازنده های اینتل که با معرفی پردازنده 8086 در سال 1978 آغاز شد تا کنون تنها مجموعه ای از دستورالعمل های آن زنده باقی مانده و هنوز در اکثر نرم افزارها از آنها استفاده می شود، هرچند نسل های جدید محدوده این دستورالعمل ها را که به نام دستورالعمل های x86 شناخته می‌شوند گسترده تر کردند ، اما سازگاری با دستورالعمل‌های نسل‌های پیشین هرگز در طراحی معماری نسل‌های بعدی فراموش نشد.

معماری نسل ششم پردازنده‌های اینتل که از «پنتیوم پرو» تا «پنتیوم III» را در برمی گرفت یکی از موفق ترین معماری های اینتل به شمار می رود، این معماری که P6 نام دارد توانست به پردازنده های اینتل آن چنان قدرتی بخشد که مدتها رقیبی برای آنها پیدا نمی شد، اما پس از آن، معماری NetBrust به کار برده شده در پردازنده های «پنتیوم 4»، دیگر نتوانست به یکه تازی های اینتل در بازار پردازنده های کامپیوترهای شخصی ادامه دهد.

معماری نسل آینده پردازنده های اینتل که Core™ نام گرفته است، آن چنان متفاوت است که شرکت اینتل تصمیم گرفته نام پردازنده هایی که از این معماری در آنها بهره برده شده دیگر «پنتیوم» نباشد، با این که پیش بینی مرگ «پنتیوم» در سیزدهمین سال حیاتش چندان دور از انتظار نبود.
دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
مارسی، بندر ورود مهاجران به کشور فرانسه از اوایل قرن بیستم تا به حال بوده است. بی‌ثباتی اقتصادی و سیاسی در قرن بیستم در برخی از کشورهای اروپایی سبب شد تا یونانی‌ها و ایتالیایی‌های زیادی از اوایل قرن بیستم و حتی اواخر قرن نوزدهم به مارسی مهاجرت کنند.

به طوری که حدود 40 درصد از جمعیت مارسی، ایتالیایی، روسی، ارمنستانی، اسپانیایی و آفریقایی تبارند. حدود 600 هزار نفر از شهروندان مارسی کاتولیک و حدود 200 هزار نفر مسلمانند. بقیه اقلیت‌های دینی مارسی را یهودیان، پروتستان‌ها، ارتودکس‌ها و بودایی‌ها تشکیل می‌دهند.

مارسی، آب و هوایی مدیترانه‌ای دارد. زمستان‌هایش سرد و مرطوب و تابستان‌هایش گرم و خشک است. در سردترین روزها، برودت هوا بین 8 تا 9 درجه سانتیگراد و در روزهای گرم تابستان بین 23 تا 24 درجه سانتیگراد است. در گرم‌ترین روزها دمای شهر از 30 درجه بیشتر نمی‌شود بنابراین مکانی مطلوب برای گردشگران است.

مارسی شهر بادهای سرد و گرم است. در فصل زمستان در بسیاری از روزها بادهای سرد کوهستان آلپ در شهر می‌وزد و در ماه‌های گرم، بادهای گرم و شدید صحرای آفریقا، به مارسی می‌رسد. این شهر از جهات مختلف در معرض باد است اما نکته جالب این که دریای مدیترانه در مارسی، اغلب آرام است.

به همین علت قایقرانی بادبانی در بندر مارسی رونق دارد. علاقه‌مندان قایقرانی، با قایق‌های رنگارنگ و کوچک و بزرگ بادبانی، به ورزش مورد علاقه خود در آب‌های مارسی می پردازند و در طول سال چند بار مسابقات پرهیجان و جالب قایقرانی با شرکت انبوه علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

مارسی برای گردشگران جاذبه‌های زیادی دارد. بی علت نیست که سالانه میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان به این شهر سفر می‌کنند. این شهر اهمیت ادبی و هنری زیادی دارد.

این شهر زادگاه شماری از نامداران عرصه هنر و ادبیات فرانسه است. مهم‌ترین جاذبه‌ فرهنگی شهر، ساختمان اپرای آن است. این ساختمان اواخر قرن هجدهم میلادی ساخته شد و در نزدیکی بندر کهنه شهر قرار دارد.

سبک معماری ساختمان شباهت زیادی به خانه‌های اپرای لیون و بوردو دارد که زمان ساخت آنها نیز همان اواخر قرن هجدهم بوده است.

در سال 1919 ساختمان اپرای مارسی در اثر آتش‌سوزی، تقریبا به طول کامل از بین رفت و فقط ستون‌های سنگی‌اش باقی ماند. بعدها بنای اپرا بازسازی شد و امروزه سالانه 6 تا 7 برنامه اپرا در آن اجرا می‌شود.

شهری با انواع موزه‌ها

مارسی یک موزه آثار باستانی دارد که در زمره دیدنی‌های مهم شهر است.در این موزه اشیای زیادی از دوران حکومت یونانی‌ها و رومی‌ها در مارسی نگهداری می‌شود.

یکی از دیدنی‌ترین آثار موزه، قایقی متعلق به قرن ششم میلادی است. با گشتی در موزه، می‌توانیم با تاریخ چند هزار ساله مارسی آشنا شویم.

موزه طراحی مدرن مارسی نیز بازدیدکنندگان زیادی دارد. در این موزه بیش از 2000 طرح لباس مربوط به 30 سال اخیر نگهدرای می‌شود. شهر مارسی، یک موزه هنرهای مدرن نیز دارد. کلیسای جامع مارسی هم  از دیدنی‌های تاریخی شهر است که در قرن چهارم میلادی بنا شده و در قرن یازدهم توسعه یافته و در نیمه دوم قرن نوزدهم به طور کامل بازسازی شده است. سبک معماری کلیسا ، رومی بیزانس است.

حمل و نقل

از آنجا که مارسی بندری پرتردد است، کشتی‌های زیادی به آنجا رفت و آمد می‌کنند. علاوه بر آن، شهر یک فرودگاه بین‌المللی بزرگ با 2 ترمینال دارد. شهر شبکه گسترده‌ای از بزرگراه‌ها و خیابان‌ها دارد که آن را به شمال و غرب منتهی می‌کنند.

ایستگاه اصلی راه‌آهن شهر، «سنت شارل» نام دارد. از این ایستگاه با قطار می‌توانید به شهرهای معروف و بزرگ تولون، نیس، مون پلیه تولوز، بوردو و نانت سفر کنید.

سنت شارل، یکی از ترمینال‌های مهم باربری در فرانسه را هم دارد. فاصله مارسی تا پاریس 750 کیلومتر است که قطارهای تندرو در 3 ساعت شما را به پایتخت فرانسه می‌رسانند.

شهر مارسی قطارهای مستقیم به شهرهای بروکسل بلژیک و ژنو و سوئیس دارد. شبکه حمل و نقل شهری مارسی نیز متنوع، گسترده و کارآمد است. تاکسی، تراموا، اتوبوس و مترو هم در دسترس شهروندان است.

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
شما یک آیدی یاهو دارید به کمک این آموزش خواهید توانست پسورد آن را تغییر دهید. بدین منظور:     1.ابتدا وارد آیدی خود شده و در بالای صفحه، بر روی My Account کلیک نمایید.(ممکن است پس از زدن My Account از شما پسورد بخواهد که شما باید پسورد خود را وارد نمایید تا وارد قسمت تنظیمات بشوید.)    2.در پنجره ای که باز شده است بر روی Change Password کلیک نمایید.    3.در فیلد Inter your Current Password پسورد خود را (پسورد قبلی) را وارد نمایید و در قسمت Choose a New Password  پسورد جدید را وارد و در قسمت Confirm Your New Password تکرار پسورد جدید خود را وارد نمایید.    4. سپس Save کنید و خارج شوید.

موفق باشید

دسته ها : علوم فناوری
شنبه بیست و هشتم 10 1387
اولی:« از بس استراحت کردم، خسته شدم.»
دومی:« خب یک کم استراحت کن.»
دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
سلام دوستان با این کار متن کنار ساعت ویندوز خود را تغییر خواهید داد. به هر متنی که دوست دارید فقط کافی به ادامه آموزش توجه کنید این کار باب دل کافی نت هاست برای ادامه اموزش به ادامه مطلب برید.  1- فرمان Regedit را در قسمت RUN ویندوز وارد کنید.
2- به کلید زیر بروید.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Internation
۳- داده ای رشته ای ( نوع String ) با نام S1159 ایجاد کرده ( در صورتی که از قبل ایجاد نشده باشد) و متن دلخواه خود را در آن وارد کنید.
4 - داده رشته ای دیگر با نام
S2359 ایجاد کرده و متن دلخواه دیگری را در آن وارد کنید. توجه کنید که در ویندوز XP اگر فارسی را فعال کرده باشید می توانید عبارات را فارسی تایپ کنید. 

5-موفق باشین نظر یادتون نره

دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
سلام دوستان این هم یه سری از پسوند هایی که تا به حال به گوشتون نخرده یاد بگیرین خوبه برای دیدن پسوند ها به ادامه مطلب بروید.

 

 

سورس برنامه به زبان جاوا= J

فایل آرشیوی جاوا=JAR

سورس برنامه به زبان جاوا= JAV

فایل جاوا ساخته شده با نرم افزار JAVA=JBuilder

فایل مرورگر نرم افزار گرافیکی JBF=Paint Shop Pro

براش گرافیکی نرم افزار JBR=Paint Shop Pro

فایل نرم افزارJC!= Flash Get

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JFI=JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JFF= JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JFIF= JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JIF= JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JPE=JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JPEG=JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JPG=JPEG

فایل جاوا اسکریپت رمز شده= JSE

فایل تعیین نحوه چیده شدن حروف در صفحه کلید= KBD

فایل گرافیکی نرم افزار KDC=Kodak Photo

ماکرو صفحه کلید و فایل رجیستر کننده یک برنامه= KEY

فایل فکس ویژه نرم افزار KFX=Kofax Group IV

فایل تعیین نحوه چیده شدن حروف در صفحه کلید= KYB

فایل نرم افزار LBA=Liberty BASIC

فایل لیبل یا برچسب پایگاه داده LBL=dBase

فایل گرافیکی نرم افزار Deluxe Paint و فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب IFF کامپیوتر آمیگا= LBM

فایل لیبل نرم افزار فاکس پرو= LBX

فرهنگ لغات واژه پرداز LCN=WordPerfect

فایل متن نرم افزار LEG=Legacy

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LHW کامپیوتر آمیگا= LHW

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LZH کامپیوتر آمیگا= LHZ

کتاب الکترونیکی ذخیره شده در قالب استاندارد کتاب الکترونیک مایکروسافت که می توان آن را با نرم افزار Microsoft Reader خواند و فونت LIB=Comp Graphic

فایل شرح شرایط جواز استفاده از یک برنامه= LIC

کتاب الکترونیک ذخیره شده در قالب استاندارد کتاب الکترونیک مایکروسافت= LIT

آیکون میان بر (Shortcut) در ویندوزهای NT و LNK=9X

فایل ثبت وقایع و اقدامات انجام گرفته توسط یک برنامه= LOG

فایل صوتی ویژه نرم افزار LQT=Liquid

فهرست موضوعی= LSN

سورس برنامه به زبان LSP=LISP

فایل فهرست= LST

فرم نرم افزار LTM=Lotus

فایل نامه ویژه محیط داس= LTR

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LHARC (همان LHA است. ) =LZH

فایل داده نرم افزار LZS= Sky roads

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LZX کامپیوتر آمیگا =LZX

دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
مرکز اطلاعات اینترنتی چین بر اساس آمار جدید خود اعلام کرد که تا انتهای سال 2008 میلادی کاربران اینترنتی 42 درصد از جمعیت چین را تشکیل می دهند.

تعداد کاربران اینترنتی در چین تا پایان سال 2008 میلادی با رقمی 298 میلیونی به 42 درصد رسید. به گفته مرکز اطلاعات اینترنتی چین این آمار به استحکام جایگاه چین به عنوان بزرگترین جمعیت کاربران اینترنتی کمک خواهد کرد.

بر اساس آمار این مرکز تعداد کاربران اینترنتی تلفن همراه از 113 درصد تجاوز کرده و 117.6 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می دهد که این میزان طی چند سال آینده رشدی ناگهانی نیز خواهد داشت.

در عین حال میزان نفوذ اینترنت در چین طی سال 2008 به 22.6 درصد افزایش یافته است که این میزان از میانگین جهانی 21.9 درصدی نیز پیشی گرفته است.

بر اساس گزارش رویترز، همچنین تعداد خوانندگان خبری اینترنتی به 2.34 میلیون نفر افزایش یافته است و وب سایتها به اماکنی حیاتی و ضروری برای تبلیغات تبدیل شده و سایتهای خبری سینا کورپ و سوهو نیز در این کشور به بزرگترین منابع اطلاعاتی برای حجم گسترده کاربران اینترنتی تبدیل شده اند.

دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
X